Losyen pelembab atau pelincir “kewanitaan”, kamasutra

kamasutra

Masalah kekeringan faraj adalah satu simptom biasa yang berlaku kepada wanita yang menghampiri fasa menopaus yaitu tempoh kehidupan tanpa seks. Jika wanita biasa yang masih muda dan sepatutnya aktif dalam seks juga turut mengalami simptom ini bermakna dia mengalami gangguan sistem hormon.

Sebab itulah ada kalanya wanita yang sedang menyusu juga ada mengalami simptom ini. Wanita yang terlampau aktif atau sibuk bekerja dan sentiasa stress juga boleh terdedah pada simptom ini.

Simptom kekeringan faraj boleh membuatkan hubungan seks terganggu kerana rasa perit, pedih atau kurang selesa sama ada di pihak wanita atau lelaki.

Untuk melakukan hubungan seks secara pantas dan segera, losyen kamasutra ini berguna untuk memberikan pelinciran secara cepat tanpa pasangan memerlukan acara pemanasan atau cumbuan yang terlalu lama.

Adakah anda seorang wanita yang memerlukan losyen pelincir semasa melakukan hubungan intim suami isteri? Adakah anda merasa kurang selesa semasa mengadakan hubungan intim suami isteri? Sebagai wanita yang mahu memberikan yang terbaik, anda patut menyimpan satu losyen kamasutra sebagai persediaan.

Losyen Kamasutra bioasli adalah jawapan tepat kepada masalah anda itu. Losyen kamasutra bioasli dirumus khusus untuk wanita yang mempunyai masalah “kekeringan” semasa melakukan hubungan intim.

Kembalikan semula kenangan indah malam pertama dengan losyen Kamasutra yang istimewa ini.

Keistimewaan krim kamasutra ini ialah ia mampu melembabkan kewanitaan anda, menambahkan daya kemutan, mengetatkan kewanitaan, selain itu ia juga menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan rasa licin dan selesa selepas pemakaian losyen kamasutra.

Advertisements

2 thoughts on “Losyen pelembab atau pelincir “kewanitaan”, kamasutra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s